Primevest en Holland Immo Group versterken teams met de benoemingen van Hanna Scheller en Edith Sars

Primevest Capital Partners en Holland Immo Group zijn verheugd met aanstelling van Hanna Scheller als Associate Portfolio Manager en Edith Sars als Head of Asset Management. Hun benoeming valt samen met de groeifase waarin de organisatie zich in bevindt, wat hen in staat stelt om nog beter in te spelen op nieuwe kansen in de Real Asset investment sector.

Hanna Scheller is toegetreden tot het Parking & Mobility team van Primevest in Utrecht. In haar rol als Associate Portfolio Manager wordt zij verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van investeringsportefeuilles in parkeergarages en mobiliteitshubs door heel Europa.

Hanna brengt uitgebreide ervaring mee uit haar eerdere functies bij BEOS en PATRIZIA, waar zij zich heeft gespecialiseerd in assetmanagement en investeringsstrategieën. Ze heeft een MSc in Real Estate van de Universiteit van Regensburg in Duitsland (IREBS), wat haar praktische ervaring versterkt met een solide academische basis.

Edith Sars zal de rol van Hoofd Asset Management bij Holland Immo Group in Eindhoven op zich nemen. In haar rol geeft ze leiding aan het asset managementteam en richt ze zich op de portfoliostrategie, waarbij een sterke focus ligt op het optimaliseren van operations, verduurzaming en langetermijn waardecreatie van de assets.

Met haar brede ervaring in duurzame assettransformatie en strategisch assetmanagement, opgedaan bij investeringsmaatschappijen zoals SNS Reaal en ACTIAM, is Edith een waardevolle toevoeging aan de organisatie, zeker nu de portefeuille verder wordt geoptimaliseerd om te voldoen aan toekomstige eisen.

“We gaan een cruciale groeifase in, waarin we onze investeringen nog beter gaan afstemmen op megatrends zoals duurzaam stedelijk wonen, digitale connectiviteit en groene mobiliteit,” zegt Peter Helfrich, Managing Director bij Primevest. “De toevoeging van ervaren professionals zoals Hanna en Edith versterkt ons team en stelt ons in staat om toekomstige kansen te benutten en onze strategische doelen te bereiken.”

Bekijk hier het volledige persbericht >

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Sebastian van der Graaf

Head of Investor Relations Private Clients

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven

Plan een kennismaking

Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met u in om u te informeren over de mogelijkheden van beleggen bij Holland Immo Group.

Maartje Raijmakers, Investor Relations

Maartje Raijmakers

Investor Relations

Contactgegevens

info@hollandimmogroup.nl
+31 (0)40 235 2635

Flight Forum 154, 5657 DD Eindhoven
Postbus 8734, 5605 LS Eindhoven